Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Vi ønsker kun meldinger med navn og e-post. Vet du om et band i Groruddalen som har lyst til å spille hos oss? Ta kontakt !

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Rita S Ask, 25. mar, 2009
Ja, jeg gleder meg veldig til å oppleve Trond Granlund fredag den 27. mars.
han har jeg fulgt veldig jevnlig fra tidlig på 80 tallet.
Nå driver han å spille inn ei ny skive som foreløbig har fått tittelen "sanger jeg lærte av mamma og pappa" Lurer på hvordan den blir.
E-post:
Skrevet av Ellen, 21. jan, 2009
Hei ! Jeg fikk så lyst til å dele et dikt med dere. Det er skrevet av Inger Hagerup og heter Lykke. Det kom over meg mens jeg satt å så ut av vinduet. Alt er hvitt ute, og jeg lengter etter våren.
Hva lykke er?
-Gå på en gressgrodd setervei
i tynne, tynne sommerklær,
klø sine ferske myggestikk
med en doven eftertenksomhet
og være ung og rik
på uopplevet kjærlighet.

Å få et florlett spindelvev
Som kjærtegn over munn og kinn
Og tenke litt på vær og vind.
Kan hende vente på et brev.
Be prestekravene om råd
Og kanskje ja – og kanskje nei –
Han elsker – elsker ikke meg.

Men ennå ikke kjenne deg.

Vakker og deilig lengsel. Nå gleder jeg meg til fredag 30.januar. ”Gutta på Gølvet” kommer til Kulturklubben. De spiller både egne- og koverlåter.

E-post:
Skrevet av Ove Borgen, 20. jan, 2009
Gratulerer til HC og klubben, med ny fin side. Ser det lever litt kultur hos enkelte på gjestesiden, sterkt innspirert av Jan Erik Wold sin diktning.
Mange ønsker, og mye å ta tak i, men Trond Granlund i mars, må jo bli en høydare for de fleste.
Det er kultur det, uten kurk og kuruker!
Skrevet av kuruka, 15. jan, 2009
Kurkerurke og Kurukekuke har mye til felles, så da ønsker jeg dere en kurukekurkete uke, med kurk og knurk, og alt godt for kurukevikua. Kurke, med ønske om masse kurk og kuruker.
Skrevet av kulturinteressert, 14. jan, 2009
Helt enig med kurkerurke! Bedre med dans og sånt, en bayer eller ti, og litt trøkk i vegga! Det er det som er kultur! Da blir det liv, da blir det liv....
Hilsen kurukekuke.
Skrevet av kulturinteressert , 12. jan, 2009
Heia kulturklubben på Årvoll gård ! heia de som som sørger for at jeg kan ta meg en øl og høre livemusikk gå på kunstutstilling se teater være med på quiz spille bocia danse le prate se andre mennesker .Med vennlig hilsen kurkerurke
Skrevet av Ellen, 9. jan, 2009
Hei alle besøkende!
Har du noen å foreslå til å underholde på vår fredagspub, er vi takknemlige for forslag. Første fredag er 30.januar. Da kommer en lokal gruppe, "Gutta på Gølvet" og spiller. Trond Nielsen bor på Tonsenhagen. Se på dato på venstre side, så får du mer info.
27.februar har vi ikke booket noen, kom gjerne med forslag, så kan vi se om det passer for vårt publikum.
Ha en god dag. Hilsen Ellen
E-post:
Skrevet av Kulturklubben på Årvoll Gård, 8. jan, 2009
Hei Kulturinterresert. Ta deg en tur innom Årvoll Gård. Der vil du finne en folder som heter aktiv på gården. Den inneholder opplysninger om både teatergruppe, sangkor, litteraturgruppe,husflidslag og mange flere foreninger. her finner du nok av tilbud. Velkommen til Årvoll Gård og de mange tilbud som finnes der. Fint om dere som skriver her kan opplyse om hvem dere er, lettere å snakke sammen da.
E-post:
Skrevet av Kulturinterresert, 8. jan, 2009
Begrepet kultur kan være så mangt, og spenner over et bredt spekter. Har mange kulturelle personer med meg, når jeg fremlegger et nyttårsønske, med et håp om at Kulturklubben på Årvoll Gård, kanskje snart kommer seg ut av sin pubvirksomhet, og tar tak i alt det positive, som tross alt rører seg av lokale krefter, innen kultur i bydelen vår. Begynn med litt visekvelder, dikt og poesi, temakvelder rundt bydelens historikk osv, og jeg lover vi er mange som vil ta tilbudet i bruk. Puber og hæla i taket er det nok av fra før, så litt nytenkning kan vel ikke skade, vil jeg tro.
Hilsen frustrert kulturinterresert fra bydelen.
Skrevet av Ingvill Meum, 2. jan, 2009
Godt nytt år til dere alle sammen!
Stå på ....så sees vi i 2009!

Hilsen Ingvill og Tore på Munkerud
E-post:
Skrevet av Liss Grasmo, 2. jan, 2009
Det er alltid hyggelig å besøke Årvoll gård - mye takket være ildsjeler som holder det hele i gang! Følelsen"Langt ut på landet midt i byen" er også en lise for sjelen!
Gratulerer med ny fin side!
E-post:

Nyeste kommentarer

15.12 | 17:51

ønsker oversikt over arrangementer i 2019 . bodde i ragna nilsens v 32 fra 1958 til 1970. er stadig på tonsenhagen og hoteltur til oslo.

...
24.02 | 22:24

Jeg er en av mange som er spent før fredag den 28. februar, når det da er pubkveld på Årvoll Gård. Hva var det på gården 1960?Noen som vet?

...
11.10 | 14:44

Takk for koselig REMEMBER -KVELD! Hva med en ØSTERHEIM-kveld-m dans og stemning? BLUE SECRETS (70-tallet på ØSTERHEIM) stiller! Gjerne sammen med REMEMBER!!

...
21.03 | 12:21

Flott og oppdatert side.....
Måtte det fortsette slik

...